Fuck it! menu close

De heren in kwestie

JCI Twente
Voorzitter Thijs Winkel

Je weet wel zo’n vriendelijke vent die bij ABN-AMRO Meespierson werkt, die ervoor zorgt dat alles bij elkaar blijft en we samen de eindstreep halen.

Secretaris Laurens Bezoen

Senator, oud-voorzitter van onze kamer. Maar liefst 3 jaar ervaring in het landelijk bestuur. Diep geworteld in de materie, wat je van een advocaat mag verwachten.

Penningmeester Mark Rouwhorst

Financieel directeur bij Ultrasun. Zonnebank blond, maar toch scherp op de cijfers.

Coco Fabian Perik

De out-of-the-box ondernemer en aanjager van het eerste uur van het NC in Twente. Solide kracht die niet alleen creativiteit toevoegt, maar ook aanjager zal zijn voor diverse commissies.

Coco Wouter de Vries

IT-ondernemer pur sang. Startte als 16-jarige zijn eerste bedrijf – daarna nog twee – met steeds een tegendraadse marktbenadering. Hij zal zijn tomeloze gedrevenheid inzetten om dit NC allesbehalve standaard te maken.

Misschien denk je inmiddels: Als dat maar goedkomt. Wij ook, daarom hebben we een aantal wijze heren gevonden om met ons mee te denken

Raad van Advies (Commissie van Aanbevelingen)

Raad van Advies Victor Jan Leurs

Pioneer in hart en nieren. Doorzag de potentie van de cloud al ver voordat wij allemaal het woord überhaupt kenden. Gaat graag tegen de reguliere stroming in en past daarmee perfect bij het thema Fuck it.

Raad van Advies Bas van Eldijk

Ons goedlachs oud-lid, senator, oud-voorzitter, oud-voorzitter van Stichting Nationale Conventie Junior Kamer Twente. Kortom mist JCI dusdanig dat hij smeekt om z’n mening te mogen ventileren.

Raad van Advies Alphons van Broekhoven

Rekenwonder, oud-penningmeester Stichting Nationale Conventie Junior Kamer Twente.

Raad van Advies Coen Brinkman

Ondernemer en verbinder met een groot hart voor Twente én voor onze kamer. Gaat ons helpen de juiste mensen bij elkaar te brengen.

Raad van Toezicht

Raad van Toezicht Anne Bas Terpstra

Oud-kamer lid en Financieel Directeur bij Daniels Huisman advocaten. Met zijn motto “Wat niet kan is nog nooit gebeurd” is hij een perfecte aanvulling voor ons. Anne Bas is RA, maar zeker meer dan dat.

Raad van Toezicht Frederik van Leersum

De vader van Frederik was één van de grondleggers van de Junior Kamer Twente vijftig jaar geleden. Zelf jarenlang lid geweest van onze Kamer en de ultieme verbinder tussen de huidige en de voormalige leden.

Raad van Advies Albert Post

Oud lid die tegen wil en dank de makelaardij inrolde, maar zijn hart lag bij ondernemen. Besloot toen beide maar te combineren en groeide uit tot een van Twente’s meest succesvolle vastgoedbedrijven.

Raad van Advies Niet JCI (oud)lid

Omdat het heurt. Ook wij zullen iemand aan de Raad van Toezicht toevoegen die geen JCI verleden heeft. Als mannenkamer zou een vrouw misschien wel wat toevoegen? Of niet.

POWERED BY CCV SHOP - De alles-in-één oplossing voor jouw webshop

NC2020

Het NC-bestuur heeft samen met de leden van JCI Twente, de Raad van Advies, de Raad van Toezicht en het Federatiebestuur helaas het moeilijke besluit moeten nemen om de Nationale Conventie 2020 in haar huidige vorm geen doorgang te laten vinden. De aanleiding hiervoor is de uitbraak van het Corona-virus en de impact die dit heeft hebben op de NC en met name de weg daar naar toe. Met elkaar hebben we een ambitieus bidbook neergelegd en hebben we de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een gaaf programma. Onze ambities zijn sterk afhankelijk van sponsorinkomsten en kaartverkoop. De maanden april, mei en juni zijn voor ons de belangrijkste periode om die inkomsten te gaan realiseren. Gezien de huidige marktomstandigheden is dit risico veel te groot. Daarnaast worden wij belemmerd in onze kamerbezoeken en vinden wij het niet passend om live te gaan met onze promotie terwijl spreekwoordelijk de wereld in de brand staat en links en rechts evenementen worden afgezegd. Tenslotte is ons reeds ter ore gekomen dat verschillende leden zakelijk al te maken hebben met de gevolgen van het coronavirus en naar verwachting daarom de komende maanden hun aandacht op hun zaak moeten vestigen. Dit alles samen maakt dat wij de risico’s die verbonden zijn aan de organisatie van de NC onaanvaardbaar hoog vinden. De komende weken en maanden zal alle aandacht naar de bestrijding van het coronavirus moeten gaan. Dat is nu de belangrijkste taak die wij met zijn allen hebben.

Daarom is er in samenspraak met het Federatiebestuur besloten om de coördinatie van de NC 2020 op dit moment bij het Federatiebestuur te leggen. Dit omdat de komende maanden meerdere evenementen op een andere manier ingevuld moeten worden, waaronder het CvA in mei in Tiel en het Europees Congres in Dublin dat ook in mei gepland stond. Het Federatiebestuur zal derhalve met een aangepast plan komen wat tijdens het mei CvA, dat in een online vorm plaatsvindt, besproken zal worden met alle Kamers. Alle plannen die tot op heden gemaakt zijn zullen dan ook geannuleerd worden en niet verplaatst. Dit is een enorm moeilijk besluit geweest, maar met elkaar hebben we de komende periode andere prioriteiten.

Veel dank voor jullie begrip en wij wensen iedereen veel gezondheid toe.