Fuck it! menu close

Het Fuck-it programma

Als de centjes netjes maandelijks op je rekening staan, 's avonds het bordje eten klaar staat, je hypotheek netjes betaald kan worden. Ja, dan vinden we het vaak goed. We zoeken comfort, en dat laten we ons niet graag afpakken. Tijdens het weekend van 9 en 10 oktober maak je de sprong in het diepe en ga je met jezelf aan de slag. Maar misschien niet op de manier zoals je gewend bent.

 

POWERED BY CCV SHOP - De alles-in-één oplossing voor jouw webshop

NC2020

Het NC-bestuur heeft samen met de leden van JCI Twente, de Raad van Advies, de Raad van Toezicht en het Federatiebestuur helaas het moeilijke besluit moeten nemen om de Nationale Conventie 2020 in haar huidige vorm geen doorgang te laten vinden. De aanleiding hiervoor is de uitbraak van het Corona-virus en de impact die dit heeft hebben op de NC en met name de weg daar naar toe. Met elkaar hebben we een ambitieus bidbook neergelegd en hebben we de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een gaaf programma. Onze ambities zijn sterk afhankelijk van sponsorinkomsten en kaartverkoop. De maanden april, mei en juni zijn voor ons de belangrijkste periode om die inkomsten te gaan realiseren. Gezien de huidige marktomstandigheden is dit risico veel te groot. Daarnaast worden wij belemmerd in onze kamerbezoeken en vinden wij het niet passend om live te gaan met onze promotie terwijl spreekwoordelijk de wereld in de brand staat en links en rechts evenementen worden afgezegd. Tenslotte is ons reeds ter ore gekomen dat verschillende leden zakelijk al te maken hebben met de gevolgen van het coronavirus en naar verwachting daarom de komende maanden hun aandacht op hun zaak moeten vestigen. Dit alles samen maakt dat wij de risico’s die verbonden zijn aan de organisatie van de NC onaanvaardbaar hoog vinden. De komende weken en maanden zal alle aandacht naar de bestrijding van het coronavirus moeten gaan. Dat is nu de belangrijkste taak die wij met zijn allen hebben.

Daarom is er in samenspraak met het Federatiebestuur besloten om de coördinatie van de NC 2020 op dit moment bij het Federatiebestuur te leggen. Dit omdat de komende maanden meerdere evenementen op een andere manier ingevuld moeten worden, waaronder het CvA in mei in Tiel en het Europees Congres in Dublin dat ook in mei gepland stond. Het Federatiebestuur zal derhalve met een aangepast plan komen wat tijdens het mei CvA, dat in een online vorm plaatsvindt, besproken zal worden met alle Kamers. Alle plannen die tot op heden gemaakt zijn zullen dan ook geannuleerd worden en niet verplaatst. Dit is een enorm moeilijk besluit geweest, maar met elkaar hebben we de komende periode andere prioriteiten.

Veel dank voor jullie begrip en wij wensen iedereen veel gezondheid toe.